De Boon Wormerveer

Starterswoningen in Wormerveer

In de gezellige volkswijk van het oude Wormerveer komt een kleinschalig complex met diverse woontypen: De Boon. Aan de Warmoesstraat, de verbinding tussen de Zaan en de Wandelweg, en de nog rustiger Fröbelstraat verrijzen 8 betaalbare woningen van bescheiden afmetingen. Superkans voor zowel starters als doorstromers! Eén van de twee-onder-één-kapwoningen is opnieuw op de markt gekomen.

Plan De Boon ligt heerlijk centraal in de Zaanstreek. Vier tweekamerappartementen, waarvan twee op de begane grond, en twee driekamer maisonnettes aan de Warmoesstraat. De twee 2^1 kapwoningen met ieder twee slaapkamers hebben de ingang aan de Fröbelstraat. Zij maken deel uit van Plan De Boon maar zijn geheel zelfstandig. Bouwnummer 2 is nog vrij.

De tweekappers aan de Fröbelstraat
De gebroken kap, gekozen materialen en het kleurenpalet verklappen al dat hier gekozen is voor een jaren '30 uitstraling. Dat past ook het beste in dit historisch aandoende straatje. Fijne stoepen voor de deur, speelpleintjes om de hoek en de nabijheid van het park maken het hier heerlijk relaxed wonen, ook met jonge kinderen. De drukte ligt buiten het speelgebied maar wel onmiddellijk binnen het bereik van de volwassenen.

De degelijke uitstraling van weleer wordt weerspiegeld in de kwaliteitsbouw. Om te passen in het tijdsbeeld hoeft er natuurlijk geen enkele concessie worden gedaan aan wooncomfort en efficiëntie. De zonnepanelen op het dak zijn een duidelijke aanwijzing dat dit eigenlijk heel moderne woningen zijn, duurzaam en onderhoudsarm. De kunststof kozijnen, ramen en deuren getuigen daarvan, net als de extra isolerende HR++ beglazing. Doordat de verwarming via de vloeren loopt, en per vertrek in te regelen is, voelt het hele huis heerlijk comfortabel aan. Dat zijn toch zaken waar je op let als je een nieuwbouwwoning koopt...
Buiten de onbetwiste kwaliteit van een nieuwe woning heeft de eerste bewoner de vrije keuze in essentiële elementen. Badkamer en toilet worden voor de oplevering al betegeld en daarbij wordt niet beknibbeld op de uitvoering. Het sanitair is van Villeroy & Boch en de kranen en dergelijke van Grohe. Wanneer de koper iets anders wenst, is dit natuurlijk altijd bespreekbaar. De halfopen keuken, kijkend op straat, wordt casco opgeleverd, dit is zo'n persoonlijke keuze, alleen de aansluitingen zijn bij de oplevering inbegrepen. Dit kun je dus helemaal naar eigen wens en behoefte invullen! De woonkamer, met een open trap naar boven, is tuingericht en heeft dubbele openslaande deuren. Achterin de beschutte tuin, met achterom, staat een houten berging, voorzien van elektra. Een fijn klusschuurtje dus, waar ook de fietsen kunnen worden opgeladen.
Op de tekeningen is rekening gehouden met twee riante slaapkamers, op de eerste verdieping. Deze meten een royale 11 en 12 vierkante meter en kunnen daarmee met gemak anders worden ingedeeld waardoor een derde slaapkamer, of een werk-, logeer- of hobbykamer, kan ontstaan.

Indeling:
Begane grond: entree via Fröbelstraat. Hal met meterkast. Toilet met wandcloset en fontein. Voorzieningen halfopen keuken. Open spiltrap naar bovenverdieping. Woonkamer met dubbele openslaande deuren naar beschutte achtertuin op het zuidoosten met achterom en houten berging, voorzien van elektra.
Eerste verdieping: overloop. Slaapkamer met lichtkoepel en kiep-/ kantelraam. Badkamer met wastafel en inloopdouche. Stook- en wasruimte met opstelling CV-installatie en aansluitingen wasmachine en -droger. 2e Slaapkamer met kiep-/ kantelraam.

Voorzieningen
Je hoeft maar de straat uit te rijden en je bent óf op de route naar het Rijkssnelwegennet (A8 en A9) óf je zoekt de gezelligheid van de Zaanweg met het aansluitende Marktplein, voor al je dagelijkse boodschappen. Hier vind je alles wat je nodig hebt maar ervaar je ook een ware shopbeleving. Met name de Zaanweg, door de lokale ondernemers en citymarketeers al omgedoopt tot Zaanboulevard, biedt een ware shopbeleving. Hemels IJs en een écht heel erg goed bakkie koffie. De allerbeste banketbakker van de Zaanstreek en andere delicatessen brachten Wormerveer culinair op de kaart. Genietend op een terrasje, kijk je naar de wereldberoemde industriewand, en daar hoef jij alleen maar de straat voor uit te lopen! Spreekt voor zich dat de betere mode- en speciaalzaken hier hard aan de weg timmeren. Wormerveer is booming!

Bereikbaarheid
Zaankanters zijn gewend te fietsen. Binnen een half uur heb je de hele regio doorkruist, met de e-bike gaat het helemaal gemakkelijk. Werk je buiten de Zaanstreek, of ga je liever met het openbaar vervoer, dat kan natuurlijk ook. Het NS station van Wormerveer ligt op een paar minuten lopen, hier stopt de sprinter naar Amsterdam en Alkmaar. Het streekvervoer is misschien nog wel gemakkelijker en sneller, afhankelijk van je bestemming.
Lees meer...

Prijslijst

Nr.
Woningtype
Prijs v.o.n.

2-onder-1-kapwoningen

Bouwnummer 1 - koopsom € 269.500 v.o.n.

Verkocht

73 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

Appartementen begane grond

Bouwnummer 3 - koopsom € 169.500 v.o.n.

Verkocht

38 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

Appartementen begane grond

Bouwnummer 4 - koopsom € 169.500 v.o.n.

Verkocht

38 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

Appartementen 1e verdieping

Bouwnummer 5 - koopsom € 159.500 v.o.n.

Verkocht

35 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

Appartementen 1e verdieping

Bouwnummer 6 - koopsom € 159.500 v.o.n.

Verkocht

35 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

Maisonnettes

Bouwnummer 7 - koopsom € 235.000 v.o.n.

Verkocht

71 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

Maisonnettes

Bouwnummer 8 - koopsom € 235.000 v.o.n.

Verkocht

71 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

Zetfouten en verkocht voorbehouden

Voorzieningen

icon-ov

Openbaar vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Warmoesstraat
80 m
Bushalte Plein 13
313 m
Bushalte Voltastraat
377 m
Bushalte De Balk
472 m
Bushalte Edisonstraat
534 m
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
OBS Weremere
1.24 km
Bertrand Rusell College [onderbouw]
3.18 km
De Bieb
3.27 km
Bertrand Rusell College [bovenbouw]
3.34 km
De Komeet
3.65 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
DekaMarkt
580 m
Gamma
654 m
Hema
654 m
Coop
654 m
Zeeman
654 m
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
Apotheek Wormer
1.21 km
Kruidvat
1.38 km
DIO Drogist
1.49 km
Etos
2.66 km
Westzijderveld
3.32 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te downloaden

Documentatie per e-mail

Ontvang de bovenstaande documentatie van dit project per e-mail:

Heb je een vraag?


Of neem contact op met onze makelaar