De Boon Wormerveer

De inschrijving voor dit nieuwbouwproject sluit op vrijdag 5 oktober a.s. om 17.00 uur.

Plan De Boon (Warmoesstraat/ Fröbelstraat/1521 CK Wormerveer)

In de gezellige volkswijk van het oude Wormerveer komt een kleinschalig complex met diverse woontypen: De Boon. Aan de Warmoesstraat, de verbinding tussen de Zaan en de Wandelweg, en de nog rustiger Fröbelstraat verrijzen 8 betaalbare woningen van bescheiden afmetingen. Superkans voor zowel starters als doorstromers!

Plan De Boon ligt heerlijk centraal in de Zaanstreek. Vier tweekamerappartementen, waarvan twee op de begane grond, en twee driekamer maisonnettes zullen verrijzen aan de Warmoesstraat. De twee 2^1 kapwoningen met ieder twee slaapkamers hebben de ingang aan de Fröbelstraat. Zij maken deel uit van Plan De Boon maar zijn geheel zelfstandig.

Voor het woongebouw wordt een Vereniging van Eigenaren opgericht, bestaande uit de bewoners en mogelijk professioneel geleid en begeleid. Hiermee wordt direct de gezamenlijke verantwoordelijkheid voor het gebouw en de gemeenschappelijke ruimten genomen. Lopende kosten worden uit de bijdragen betaald en samen sparen de eigenaren voor noodzakelijk onderhoud. Het is immers in het belang van elke eigenaar dat het bezit de waarde behoudt. Vanuit de ontwikkelaar wordt de vereniging geïnitieerd.

Voorzieningen
Je hoeft maar de straat uit te rijden en je bent óf op de route naar het Rijkssnelwegennet (A8 en A9) óf je zoekt de gezelligheid van de Zaanweg met het aansluitende Marktplein, voor al je dagelijkse boodschappen. Hier vind je alles wat je nodig hebt maar ervaar je ook een ware shopbeleving. Met name de Zaanweg, door de lokale ondernemers en citymarketeers al omgedoopt tot Zaanboulevard, biedt een ware shopbeleving. Hemels IJs en een écht heel erg goed bakkie koffie. De allerbeste banketbakker van de Zaanstreek en andere delicatessen brachten Wormerveer culinair op de kaart. Genietend op een terrasje, kijk je naar de wereldberoemde industriewand, en daar hoef jij alleen maar de straat voor uit te lopen! Spreekt voor zich dat de betere mode- en speciaalzaken hier hard aan de weg timmeren. Wormerveer is booming!

Bereikbaarheid
Zaankanters zijn gewend te fietsen. Binnen een half uur heb je de hele regio doorkruist, met de e-bike gaat het helemaal gemakkelijk. Werk je buiten de Zaanstreek, of ga je liever met het openbaar vervoer, dat kan natuurlijk ook. Het NS station van Wormerveer ligt op een paar minuten lopen, hier stopt de sprinter naar Amsterdam en Alkmaar. Het streekvervoer is misschien nog wel gemakkelijker en sneller, afhankelijk van je bestemming.

[2^1 KAP]
De tweekappers aan de Fröbelstraat
De gebroken kap, gekozen materialen en het kleurenpalet verklappen al dat hier gekozen is voor een jaren '30 uitstraling. Dat past ook het beste in dit historisch aandoende straatje. Fijne stoepen voor de deur, speelpleintjes om de hoek en de nabijheid van het park maken het hier heerlijk relaxed wonen, ook met jonge kinderen. De drukte ligt buiten het speelgebied maar wel onmiddellijk binnen het bereik van de volwassenen.

De degelijke uitstraling van weleer wordt weerspiegeld in de kwaliteitsbouw. Om te passen in het tijdsbeeld hoeft er natuurlijk geen enkele concessie worden gedaan aan wooncomfort en efficiëntie. De zonnepanelen op het dak zijn een duidelijke aanwijzing dat dit eigenlijk heel moderne woningen zijn, duurzaam en onderhoudsarm. De kunststof kozijnen, ramen en deuren getuigen daarvan, net als de extra isolerende HR++ beglazing. Doordat de verwarming via de vloeren loopt, en per vertrek in te regelen is, voelt het hele huis heerlijk comfortabel aan. Dat zijn toch zaken waar je op let als je een nieuwbouwwoning koopt...
Buiten de onbetwiste kwaliteit van een nieuwe woning heeft de eerste bewoner de vrije keuze in essentiële elementen. Badkamer en toilet worden voor de oplevering al betegeld en daarbij wordt niet beknibbeld op de uitvoering. Het sanitair is van Villeroy & Boch en de kranen en dergelijke van Grohe. Wanneer de koper iets anders wenst, is dit natuurlijk altijd bespreekbaar. De halfopen keuken, kijkend op straat, wordt casco opgeleverd, dit is zo'n persoonlijke keuze, alleen de aansluitingen zijn bij de oplevering inbegrepen. Dit kun je dus helemaal naar eigen wens en behoefte invullen! De woonkamer, met een open trap naar boven, is tuingericht en heeft dubbele openslaande deuren. Achterin de beschutte tuin, met achterom, staat een houten berging, voorzien van elektra. Een fijn klusschuurtje dus, waar ook de fietsen kunnen worden opgeladen.
Op de tekeningen is rekening gehouden met twee riante slaapkamers, op de eerste verdieping. Deze meten een royale 11 en 12 vierkante meter en kunnen daarmee met gemak anders worden ingedeeld waardoor een derde slaapkamer, of een werk-, logeer- of hobbykamer, kan ontstaan.

Indeling:
Begane grond: entree via Fröbelstraat. Hal met meterkast. Toilet met wandcloset en fontein. Voorzieningen halfopen keuken. Open spiltrap naar bovenverdieping. Woonkamer met dubbele openslaande deuren naar beschutte achtertuin op het zuidoosten met achterom en houten berging, voorzien van elektra.
Eerste verdieping: overloop. Slaapkamer met lichtkoepel en kiep-/ kantelraam. Badkamer met wastafel en inloopdouche. Stook- en wasruimte met opstelling CV-installatie en aansluitingen wasmachine en -droger. 2e Slaapkamer met kiep-/ kantelraam.

[APPARTEMENTEN]
De appartementen aan de Warmoesstraat
Vier appartementen, allemaal met een eigen buitenruimte. Beide tweekamerappartementen op de begane grond hebben vanuit de woonkamer een openslaande deur naar het zonneterras achter het complex. Hier zijn ook de bergingen, in een afgesloten gebouwtje waar ook de meterkasten van een viertal bouwnummers te vinden zijn.
De tweekamerappartementen hebben een woonkamer, op de verdieping met balkon, met open keuken, ook hier casco op te leveren. De invulling staat de eerste bewoner dan ook helemaal vrij. De aansluitingen zijn er wel uiteraard. Daarbij wordt rekening gehouden met moderne apparatuur, ook in de aanleg van elektra. We kunnen nauwelijks meer buiten een vaatwasser en combi-oven, toch? De aansluitingen voor een wasmachine- en droger komen in een aparte bergruimte, waar ook de CV-installatie staat opgesteld. Toilet en badkamer worden praktisch samengebracht in een luxe betegelde ruimte. De slaapkamer geeft op de begane grond toegang naar een voornamelijk westelijk gelegen zonneterras.

De entree van het woongebouw aan de Warmoesstraat is gesloten en dus alleen toegankelijk voor bevoegden. Een bellentableau met intercom geeft controle over wie er binnenkomt. Ook de buitenbergingen zijn goed afgesloten, het achterterrein kun je niet zomaar betreden. Dat geeft een veilig gevoel. De brievenbussen zijn om de hoek, de post pak je mee op weg naar boven. De helling voor de ingang maakt het gebouw toegankelijk voor rollend materieel, zoals een kinderwagen, booster of rollator maar in het gebouw zelf is geen lift. Dat maakt alleen de appartementen op de begane grond geschikt voor bewoners die niet goed ter been zijn.

Indeling:
tweekamerappartementen begane grond (bouwnummer 3/ 4):
Begane grond: afgesloten buitenberging aan achterzijde, centrale brievenbussen in steeg, bellentableau met intercom bij hoofdentree. Centrale hal met meterkast.
Entree appartement. Woonkamer met half open keuken (casco). Stook-, was- en bergruimte met opstelling CV-installatie en aansluitingen wasmachine en -droger. Toilet (wandcloset) en badkamer met wastafel en inloopdouche. Slaapkamer met dubbele openslaande deuren naar zonneterras.

Indeling:
tweekamerappartementen eerste etage (bouwnummer 5/ 6):
Begane grond: afgesloten buitenberging met meterkast aan achterzijde, centrale brievenbussen in steeg, bellentableau met intercom bij hoofdentree. Centrale hal. Trappenhuis.
Entree appartement. Woonkamer met openslaande deur naar balkon. Open keuken (casco) in hoekopstelling. Stook-, was- en bergruimte met opstelling CV-installatie en aansluitingen wasmachine en -droger. Toilet (wandcloset) en badkamer met wastafel en inloopdouche. Slaapkamer.

[MAISONNETTES]
De maisonnettes aan de Warmoesstraat
In de gebroken kap is ruimte voor twee woonlagen gecreëerd: hier komen twee maisonnettes. Woonkamer en keuken beneden, slaapkamer en badkamer boven. Een Frans balkon met een kiep-/ kantelraam voor het woongedeelte, een heerlijk deels inpandig balkon aan het slaapvertrek. Dit is toch wel genieten, hoor!
De keuken is voorzien in een hoekopstelling maar kan helemaal naar eigen inzicht worden ingevuld. Net als bij de appartementen is hier goed rekening gehouden met de moderne maatstaven binnen het huishouden. De wasmachine en -droger kunnen in de aparte stookruimte worden geplaatst, bij de opgestelde CV-installatie. De badkamer, met wastafel en inloopdouche zijn, net als alle woningen binnen De Boon, netjes en neutraal betegeld en worden uitgevoerd met de eersteklas materialen van Villeroy & Boch en Grohe.

De entree van het woongebouw aan de Warmoesstraat is gesloten en dus alleen toegankelijk voor bevoegden. Een bellentableau met intercom geeft controle over wie er binnenkomt. Ook de buitenbergingen zijn goed afgesloten, het achterterrein kun je niet zomaar betreden. Dat geeft een veilig gevoel. De brievenbussen zijn om de hoek, de post pak je mee op weg naar boven.

Algemene kenmerken
- HR++ glas
- kozijnen, deuren en ramen kunststof
- inbraakwerend hang- en sluitwerk
- geen keuken, aansluitingen voorzien
- vloerverwarmingssysteem, per vertrek te regelen
- badkamer (2,6 m1) en toilet (1,2 m1) witte wandtegels/ matzwarte vloertegels
- sanitair Villeroy & Boch
- kranen e.d.
Lees meer...

Prijslijst

Nr.
Woningtype
Prijs v.o.n.

2-onder-1-kapwoningen

Bouwnummer 1 - koopsom € 269.500 v.o.n.

Verkocht

73 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

2-onder-1-kapwoningen

Bouwnummer 2 - koopsom € 269.500 v.o.n.

Verkocht

73 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

Appartementen begane grond

Bouwnummer 3 - koopsom € 169.500 v.o.n.

Verkocht

38 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

Appartementen begane grond

Bouwnummer 4 - koopsom € 169.500 v.o.n.

Verkocht

38 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

Appartementen 1e verdieping

Bouwnummer 5 - koopsom € 159.500 v.o.n.

Verkocht

35 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

Appartementen 1e verdieping

Bouwnummer 6 - koopsom € 159.500 v.o.n.

Verkocht

35 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

Maisonnettes

Bouwnummer 7 - koopsom € 235.000 v.o.n.

Verkocht

71 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

Maisonnettes

Bouwnummer 8 - koopsom € 235.000 v.o.n.

Verkocht

71 m2 woonoppervlakte

Bekijk meer details

Zetfouten en verkocht voorbehouden

Voorzieningen

icon-ov

Openbaar vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Warmoesstraat
80 m
Bushalte Plein 13
313 m
Bushalte Voltastraat
377 m
Bushalte De Balk
472 m
Bushalte Edisonstraat
534 m
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
OBS Weremere
1.24 km
Bertrand Rusell College [onderbouw]
3.18 km
De Bieb
3.27 km
Bertrand Rusell College [bovenbouw]
3.34 km
De Komeet
3.65 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
DekaMarkt
580 m
Gamma
654 m
Hema
654 m
Coop
654 m
Zeeman
654 m
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
Apotheek Wormer
1.21 km
Kruidvat
1.38 km
DIO Drogist
1.49 km
Etos
2.66 km
Westzijderveld
3.32 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te downloaden

Documentatie per e-mail

Ontvang de bovenstaande documentatie van dit project per e-mail:

Heb je een vraag?


Of neem contact op met onze makelaar