De Industrieel

Kom uniek wonen aan de Zaan

De Industrieel zal bestaan uit twee appartementengebouwen (met appartementen van ca.60 tot ca.140m2), zeven grote herenhuizen, twee penthouses (van meer dan ca. 200m2) en een vrijstaande villa. Op het grootste appartementengebouw komen heel bijzondere penthouses die als een vrijstaand huis bovenop het dak van het gebouw staan. De herenhuizen en vrijstaande villa worden in traditionele Zaanse bouwstijl gebouwd.
Zaterdag 25 mei start de verkoop. Houd dus onze nieuwsbrief in de gaten voor meer informatie!

Appartementengebouwen
Het grotere appartementengebouw bestaat uit acht bouwlagen met daaronder ruimte voor parkeren en bergingen. Het wordt uitgevoerd in donkergekleurd metselwerk met grote leefbalkons/terrassen die een weids uitzicht over de Zaan bieden en krijgt een stoer en stevig uiterlijk. De binnenzijde krijgt een lichtere uitstraling waardoor een vriendelijke omgeving ontstaat.

De schitterende penthouses staan op het dak van dit appartementengebouw en zijn geïnspireerd op de technische huisjes die vroeger op het dak van de gasfabriek stonden.

Het tweede appartementengebouw staat haaks op de Westzijde op een verhoogde plint en profiteert zo optimaal van het uitzicht. Ook deze appartementen hebben grote leefbalkons en grote raamopeningen. De gevels worden uitgevoerd in een lichtere kleur metselwerk met contrasterende kozijnen.

Herenhuizen en villa
De herenhuizen hebben vier woonlagen met daaronder ruimte voor parkeren en krijgen elk hun eigen bijzondere uitstraling en identiteit. De achtergevels hebben zicht op een grote tuin die helemaal doorloopt tot aan de oever van de Zaan.

Voor de vrijstaande villa is gekozen voor een klassieke uitstraling, uitgevoerd in metselwerk met verschillenden ornamenten.
Lees meer...

Voorzieningen

icon-ov

Openbaar vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte v.Goghweg
41 m
Bushalte v.Goghweg/Westzijde
173 m
Bushalte Heijermansstraat
380 m
Bushalte Hof van Zaenden
398 m
Bushalte Zaans Medisch Centrum
473 m
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
Fluxus
633 m
r.k. basisschool De Rietvink
1.33 km
openbare basisschool Het Eiland
1.34 km
De Bieb
1.6 km
De Dijk Oost
1.63 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
DekaMarkt
327 m
Albert Heijn
1.19 km
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
Kruidvat
870 m
Kind Zorg
1.1 km
DIO Drogist
1.16 km
Westzijderveld
1.63 km
Etos
2.08 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


Of neem contact op met onze makelaar