Hypotheek advies voor De Kroon - Zaandam

Financieel advies nodig?

Voor dit project werken wij samen met de hypotheekadviseur Zaans Hypotheek Huis. Orienteer je vrijblijvend op de mogelijkheden van een hypotheek voor een aanschaf van een woning in het project De Kroon

Hypotheekgesprek aanvragen

Vul je gegevens in en een van onze medewerkers zal contact met je opnemen

Jouw gegevens

* Verplichte velden

Client logo

De aankoop van een woning is in het algemeen de grootste aankoop van je leven waarbij je kennis van zaken en het regelen van de hypotheek (ook al weet je er best veel van) beperkt is. Er komt veel bij het kopen van een woning kijken. Onze drijfveer is om jouw schakel te zijn bij de aankoop van jouw droomhuis. Wij zorgen ervoor dat het regelen van de hypotheek tegen de beste voorwaarden en beste prijs zorgeloos verloopt. Jouw financieringsvraagstuk is onze uitdaging! Wij zijn pas tevreden als jij dat bent.

Een eerste woning kopen of doorstromen naar een andere woning? Zaans Hypotheek Huis is specialist is het financieren van jouw droomhuis. Aan de hand van een uitgebreide inventarisatie komen we voor jou tot de meest gepaste vorm, tegen de beste voorwaarden en de scherpste rente.

Ook kunnen we je verder helpen bij echtscheiding en de eigen woning, funderingsfinancieringen, verbouwingen en herfinanciering van oude hypotheekconstructies. Als de hypotheekspecialist van Zaanstad zijn wij eenonafhankelijk tussenpersoon met meer dan dertig geldverstrekkers, hebben wij kennis van de lokale markt, werken nauw samen met lokale specialisten en kunnen alle mogelijke financieringsconstructies voor je optuigen.