Foso de Rosas fase I, Rozengracht -A

Koopprijs

€ 225.000

Woonoppervlakte

29 m2

Omschrijving

De vier studio appartementen in het gebouw op de hoek van de Rozengracht met de Czarinastraat hebben een loftachtige indeling met één grote leefruimte. Alle woningen krijgen een inpandige berging met aansluitingen voor de wasmachine en -droger plus een conventionele CV-installatie. Uiteraard zijn isolatie, ventilatie en installaties conform de moderne bouweisen. De vloeren fungeren als warmtebron. Deze worden bezemschoon opgeleverd. Als makelaar geven wij graag advies over geschikte vloerafwerkingen. De wanden zijn bij oplevering sausklaar gestuct. De badkamer annex toiletruimte wordt geheel betegeld en standaard uitgerust met Villeroy & Boch sanitair en A-merk kranen. In de badkamer wordt warmte terugwinning opgenomen in de watervoorziening van de inloopdouche. Hiermee wordt het koude water lekker energiezuinig voorverwarmd. Keukens worden casco opgeleverd, hiermee geef jij je woning een eigen touch en bepaal je zelf de uitrusting en uitstraling.
Deze studio appartementen hebben elk een eigen entree, aan de Rozengracht en Czarinastraat.

Studio appartementen begane grond
Deze studio appartementen kenmerken zich door de grote raampartijen met klassiek geroede bovenlichten. De speelse indeling krijgt extra daglicht door de schuine hoek met de open entree. De statige houten deur verbindt direct met de leefruimte, waar de extra plafondhoogte een ruimtelijke sfeer creëert. Beide studio appartementen hebben ongeveer 26 m2 woonoppervlak plus een comfortabele badkamer en inpandige berging voor de stook en de was.

Bouwnummer A4, woonoppervlakte 30 m2, dakterras 19 m2
Czarinastraat 6-A, Zaandam

Dit appartement ligt op de verdieping van het gebouw op de hoek van de Czarinastraat met de Rozengracht. Grote raampartijen in zowel de noord- als de oostgevel geven met siersmeedijzeren Franse balkons extra sfeer. Naast een loftachtige leefruimte heeft deze woning een aparte inpandige berging met aansluitingen voor de wasmachine en -droger plus een conventionele CV-installatie. Uiteraard zijn isolatie, ventilatie en installaties conform de moderne bouweisen. De vloer is de warmtebron, de wanden zijn bij oplevering sausklaar gestuct. De badkamer annex toiletruimte wordt geheel betegeld en standaard uitgerust met Villeroy & Boch sanitair en A-merk kranen. Hier wordt warmte terugwinning opgenomen in de watervoorziening van de inloopdouche. Zo wordt het koude water lekker energiezuinig voorverwarmd. De keukens wordt casco opgeleverd, het benodigde leidingwerk wordt natuurlijk voorbereid. Dit studio appartement heeft een eigen entree op de begane grond en een buitenruimte op het dak. Een trap met dakluik bieden toegang tot het dakterras op het zuidoosten van circa 19 m2.

Indeling:
Entree via houten voordeur met glazen bovenlicht. Hal met meterkast en trapopgang. Woongedeelte, geheel voorzien van vloerverwarming. Open leefruimte met grote raampartijen, voorzien van Franse sierbalkons, en extra hoog plafond. Voorziening leidingwerk casco keuken. Berging met aansluitingen wasmachine en -droger en opstelling CV-installatie. Geheel betegelde badkamer met toilet. Villeroy wandcloset en wastafel. Inloopdouche met WTW. Open trap naar beschut dakterras van ruim 26 m2, bereikbaar via een dakluik.

Lees verder...

Kenmerken

Algemeen

Vraagprijs
€ 225.000
Status
Beschikbaar

Bouw

Bouwvorm
Type dak
Samengesteld dak

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
29 m2
Inhoud
89 m3

Energie

Isolatie
Volledig geïsoleerd
Verwarming
CV ketel, Vloerverwarming en Warmte terugwininstallatie
Warm water
CV ketel
Bouwjaar CV ketel
vanaf 2024, owned

Heb je een vraag?

Neem contact op met onze makelaar

Thijssen makelaardij

Zaanstreek

Foso de Rosas

Abonneren op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom woningtype Foso de Rosas fase I in het project Foso de Rosas