Brokkinglocatie op afspraak

04 april 2020

De bouwwerkzaamheden op het terrein van Brokking aan de Zaan nemen een grote vlucht. Het Arsenaal staat. De Tuinen bijna. Met de zomer voor de deur zullen de eerste kopers reikhalzend uitkijken naar de oplevering van hun eigen woning aan het water. 

Vandaag was een prachtige dag om te genieten van de waterkant. Blauwe lucht, zover je kunt kijken, en het water klotst zachtjes tegen de schoeiing. Er zullen nog veel meer van dit soort genietmomenten volgen, de toekomstige bewoners hoeven hier niets meer van te missen. 
Ook nu De Tuinen haar contouren steeds duidelijker prijsgeeft, is het voor potentiële kopers nog steeds mogelijk een (virtueel) bezoek aan het bouwterrein te brengen en zo de magie van deze plek te beleven. Maak gerust een afspraak met de verkopende makelaar. Deze is goed voorbereid en staat in voor uw en zijn eigen veiligheid.

De Zaankavels zijn inmiddels verkocht, er zijn echter nog een aantal vrijstaande en halfvrijstaande woningen beschikbaar. Deze beschikken allemaal over minimaal 5 kamers, een eigen oprit plus een garage. En... alle woningen in De Tuinen hebben hun tuin aan het water!