De Industrieel in de lift

03 april 2020

De Industrieel omvat appartementen en herenhuizen aan de Zaan. Na een succesvolle eerste fase, waarna de omgevingsvergunning voor gebouw B is verkregen en de aanvraag voor gebouw A is ingediend, is nu verkoopfase 2 aangebroken. Een unieke kans op groots uitzicht!

De voorbereidingen op de locatie gaan onverminderd door. Uiteraard met inachtneming van de strikte maatregelen voor veilig werken op de bouwplaats. De tweede verkoopfase van De Industrieel verloopt geheel online. Klik verder naar het project voor de beschikbaarheid, de specificaties van de woontypen en bouwnummers en uiteraard de inschrijfmogelijkheden. De verkopende makelaar vertelt u graag meer over de woningen en over het proces. Met (video-)bellen of mail helpen wij u een heel eind op weg! Wacht niet te lang want de digitale inschrijving sluit maandag 20 april om 17.00 uur.

Het gaat hierbij om de verdiepingen 5 en hoger van appartementengebouw A. In dit gebouw komen appartementen van 61 tot 141 m2 met groots uitzicht op de Zaan en de Westzijde. De penthouses krijgen een woonoppervlak van 211 tot 222 m2 met rondom dakterrassen die een fantastisch uitzicht bieden over de Zaan en de omgeving.

Door het fraaie ontwerp met donkergekleurd metselwerk en gevelopeningen wordt gebouw A een stoer gebouw met een duidelijke industriële uitstraling.