Hofje van Zaandijk, heerlijk dorps wonen met een tuin

02 april 2020

Ondanks de communicatieve uitdagingen loopt de verkoop van Hofje van Zaandijk voorspoedig. Deze vrijstaande en halfvrijstaande huizen liggen in het centrum van Oud-Zaandijk. Er zijn nog vier woningen ‘onder optie’.

Het Hofje van Zaandijk bestaat uit halfvrijstaande (120 m2) en vrijstaande (137 tot 142 m2) Zaanse huizen, allen passend bij de omgeving.
De woningen zijn voorzien van een fijne tuin. De binnenafwerking - inbegrepen in de koopsom - is zeer hoogwaardig, met onder andere een PVC visgraatvloer en gladde wandafwerking op de begane grond, een luxe SieMatic keuken met granieten werkblad en Miele inbouwapparatuur. De complete badkamer wordt ingericht met sanitair van Villeroy & Boch en kranen van Hansgrohe. Alle woningen in het Hofje van Zaandijk worden woonklaar opgeleverd, naar smaak van de koper. Direct wonen na de sleuteloverdracht: het ultieme ontzorgen! 

Het halfvrijstaande huis is beschikbaar vanaf € 485.000,- v.o.n. en het vrijstaande huis vanaf € 605.000,- v.o.n. De prijs is inclusief eerder genoemde binnenafwerking, uit te zoeken door de koper.