Hofje van Zaandijk in verkoop

12 februari 2020

Momenteel is de inschrijving geopend van het Hofje van Zaandijk. Karakteristiek, perfect aansluitend op het historische dorpsgezicht. Half- en vrijstaande woningen in Zaanse stijl, op royale kavels die variëren van 99 tot en met 149 m2. 

Deze huizen zijn volledig woonklaar, inclusief wand- en vloerdecoratie en hoogwaardige keukenuitrusting, als onderdeel van de koopsom en naar smaak van de koper. Deze woningen zijn eveneens zeer duurzaam met een EPC van gemiddeld 0,12. Zonnepanelen en warmtepompen dragen bij aan een beter milieu. Daarmee wordt dit kleinschalige nieuwbouwproject in alle opzichten, qua architectuur, dorpsgezicht én footprint, een verrijking van het Zaandijker woningaanbod.
De vier vrijstaande woningen hebben een gebruiksoppervlak van minimaal 137 tot een fijne 142 m2. De zes halfvrijstaande huizen beschikken over 120 vierkante meter, verdeeld over drie woonlagen.

Inschrijven voor het Hofje van Zaandijk kan nog tot en met maandag 24 februari, 12.00 uur. Volg hiervoor de links naar de verkoopdocumenten op de projectwebsite.