Succesvolle start verkoop!

22 mei 2023

Afgelopen zaterdag werd het sein gegeven voor de verkoopstart van de Parel van Zuid.

In het sfeervolle Batavia 1894 werd afgelopen zaterdag het sein gegeven voor de verkoopstart van de Parel van Zuid. Het was een komen en gaan van geïntereseerden, waarbij vooral de diversiteit van de huishoudens uitblonk. Precies wat de Parel van Zuid beoogt. Met eengezinswoningen en appartementen die in woonoppervlakte variëren van 36 tot 187 vierkante meters valt ook echt wat te kiezen!

Succesvol! De verkoopstart op 20 mei heeft een hoog bezoekersaantal gehad en leverde direct al veel inschrijvingen op. De inzet van digitale presentatietechnieken zoals VR, maar minstens zo populaire boottochten langs de erfgoedwand die dit deel van de Zaanstreek zo kenmerken, droegen bij aan de woonbeleving die de toekomste bewoners van dit project aan de zuidelijke Zaanoever in Wormerveer te wachten staat. De Parel van Zuid krijgt de ketting van fraaie beeldbepalende panden uit het heden, verleden en de toekomst aan elkaar!

Ook geïnteresseerd, maar de start verkoop gemist? Inschrijven kan nog tot uiterlijk maandag 5 juni 12:00 door via de projectwebsite, parelvanzuid.nl, het inschrijfformulier te downloaden en deze met de overige gevraagde documenten in te leveren bij Thijssen Makelaardij, nieuwbouw@thijssenmakelaardij.nl