Stoere start in Krommenie

18 april 2020

Binnenkort begint de verkoop van 17 startersappartementen in Krommenie. Een nieuwbouwcomplex met A quadruple plus (vier plussen!) voor energieprestatie. Leven van en met de elementen. In een robuust gebouw van hout, staal en steen. STOER!

Stoer Krommenie is een uniek appartementencomplex. Energieneutraal door het gebruik van zonnepanelen. Waar het zonnige zuiden centraal geplaatst wordt. Voor de buitenruimtes en weldadige lichtinval. Behaaglijk en geborgen. Jouw plek onder de zon. 

Stoer Krommenie wordt gebouwd op de hoek Mercuriusstraat en Hermesstraat, een bedrijventerrein waar de komende periode een flinke transformatie zichtbaar zal worden. De plek markeert de overgang van het gezellige dorpscentrum naar de openheid van het buitengebied. Té mooi om niet in te zetten voor bewoning. De handschoen is opgepakt met de realisatie van Stoer Krommenie. Appartementen voor startende singles en stellen, die met ambitie de koopwoningenmarkt betreden. Omdat zij weten dat juist nu investeren in een duurzaam gebouw een verstandige keuze is. Hoog wooncomfort, lage energielasten. Lekker wonen en bouwen aan je toekomst. Dat is niet alleen stoer, dat is vooral ook SLIM!