Koopprijs

Van € 249.500 vrij op naam

Aantal woningen

12

Woonoppervlakte

41 m2 tot 50 m2
Inhoud
123 m3 tot 150 m3

Omschrijving

De Kroon van Amsterdam komt aan de rand van het Zaandamse Stadshart. Als één van de laatste projecten binnen centrumplan Inverdan wordt hiermee de transformatie van bedrijvigheid naar levendig wonen bekroond. De opzet in vier ‘pakhuizen’ herinnert aan wat Zaandam grootgemaakt heeft: de voedingsmiddelenindustrie. Grootheden als Verkade, Duijvis en natuurlijk grootgrutter Albert Heijn stillen tot op de dag van vandaag onze gezonde en lekkere trek.
De architectuur verbindt het omliggende industriële erfgoed met hypermodern woongenot. Studio’s, twee- en driekamerappartementen in het luxe segment verdelen zich over de verschillende woongebouwen. Deze schikken zich bovenop de parkeergarage met een gezamenlijke én separate bergingen rond een weelderige binnentuin. Zo beschikt elk appartement over berging én buitenruimte. Voor sommige appartementen gaat dit nog een stapje verder met een eigen plek onder de zon. De woningen op de begane grond krijgen een eigen tuin. Enkele hoger gelegen twee- en driekamerappartementen worden verrijkt met een loggia, een plus inpandig balkon.
Alle woningen krijgen verbinding met licht en lucht via de veelal gevelhoge raampartijen en glazen draai-/ kanteldeuren, op de verdiepingen met eveneens transparante Franse balkons. Hoe hoger je komt, des te verder je kijkt over de Zaandamse skyline. Op heldere dagen reikt het uitzicht van de torens van Amsterdam helemaal tot aan de kustlijn in het westen!

De vier woongebouwen hebben natuurlijk overeenkomsten, zoals de uitzonderlijk lage EPC-waarde van 0,2. Hoogte zit in onder meer het comfortniveau, zowel van de individuele woningen als in het samen gebruik. Dynamiek komt echter pas met de verschillen. De variatie van gevelontwerp bijvoorbeeld. De symboliek van een hijsblok voor het entreegebouw. De mix van baksteen en beton. De inzet van een zorgvuldig geselecteerd kleurenpalet. De spiegeling van het glas. De hoek van de Provincialeweg met de Mauritsstraat toont de reuring, achter de gebouwen heerst rust. De zichtlijnen van de vier verschillende ‘pakhuizen’ volgen elkaar in perfecte harmonie. De Kroon van Amsterdam is daarmee divers én een geheel. Klaar voor de toekomst!

Peer's privilege
Noblesse oblige. De Kroon van Amsterdam geeft ook de jongste generatie kopers de ruimte. Startende singles en stellen leggen de lat voor zorgeloos leven hier net iets hoger. Binnen de grenzen van het haalbare laten zij hun hypotheek voor zich werken.
Het huiselijke derde gebouw wordt in de binnentuin opgetrokken. Drie woonlagen, met zes studio’s en evenveel tweekamerappartementen. De woningen in dit gebouw vallen in het beginsegment, met gbo’s van 41 en bijna 50 vierkante meter.

Tussen het entreegebouw en diens linksgelegen galant ligt de gesloten fiets- en wandeltransfer naar de binnentuin. Deze ligt hoger dan straatniveau, als natuurlijke barrière, maar zonder haar open karakter prijs te geven. Het entreegebouw heeft hier een achteringang, met directe toegang tot de gezamenlijke fietsenstalling en separate bergingen. In de parkeerkelder bevinden zich vrije parkeerplaatsen voor bewoners en bezoekers alsmede de parkeerplaatsen welke te koop worden aangeboden, bestemd voor auto's, motors en/of scooters.

Omschrijving woontypen Pakhuis 3 - Peer's privilege
Type G Gording
6 woningen - begane grond tot en met 2e etage
Tweekamerappartement met dubbele manshoge draaideuren met transparant Frans balkon aan de binnentuin of wandelpad. Eén appartement op de begane grond heeft een eigen tuin.
Lichte woonkamer met voorziening open keuken, deze wordt casco opgeleverd. Loggia. Plus inpandige berging en technische ruimte. Separate toiletruimte met wandcloset en fontein. Badkamer met inloopdouche en wastafel. Slaapkamer.

Type H Hogel
6 woningen - begane grond tot en met 2e etage
Studio met dubbele manshoge draaideuren met transparant Frans balkon aan de binnentuin of wandelpad. Studio op de begane grond heeft een eigen tuin.
Lichte woonkamer met voorziening open keuken, deze wordt casco opgeleverd, en af te schermen slaapgedeelte. Hal met inpandige berging en technische ruimte. Separate toiletruimte met wandcloset en fontein. Badkamer met inloopdouche en wastafel.

Lees verder...
Bnr.
Reset
32 Pakhuizen 3 ''Peer's privilege'' € 299.500

Pakhuizen 3 ''Peer's privilege''

Bouwnummer 32 - € 299.500

Verkocht

Bekijk meer details

33 Pakhuizen 3 ''Peer's privilege'' € 269.500

Pakhuizen 3 ''Peer's privilege''

Bouwnummer 33 - € 269.500

Verkocht

Bekijk meer details

34 Pakhuizen 3 ''Peer's privilege'' € 285.000

Pakhuizen 3 ''Peer's privilege''

Bouwnummer 34 - € 285.000

Verkocht

Bekijk meer details

35 Pakhuizen 3 ''Peer's privilege'' € 269.500

Pakhuizen 3 ''Peer's privilege''

Bouwnummer 35 - € 269.500

Verkocht

Bekijk meer details

39 Pakhuizen 3 ''Peer's privilege'' € 250.000

Pakhuizen 3 ''Peer's privilege''

Bouwnummer 39 - € 250.000

Verkocht

Bekijk meer details

42 Pakhuizen 3 ''Peer's privilege'' € 279.500

Pakhuizen 3 ''Peer's privilege''

Bouwnummer 42 - € 279.500

Verkocht

Bekijk meer details

43 Pakhuizen 3 ''Peer's privilege'' € 269.500

Pakhuizen 3 ''Peer's privilege''

Bouwnummer 43 - € 269.500

Verkocht

Bekijk meer details

Zetfouten en verkocht voorbehouden

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Documentatie per e-mail

Ontvang de bovenstaande documentatie van dit type woning per e-mail:

Ik wens documentatie per e-mail te ontvangen en mijn contactgegevens te delen met de verkopend makelaar. Ik ga akkoord met de toepasselijke privacyverklaring.