Appartementen, Bouwnummer 3

Koopprijs

€ 399.500

Omschrijving

Deze voormalige slagerij uit het begin van de vorige eeuw wordt getransformeerd naar twee grondgebonden appartementen en drie maisonnettes. Allemaal op de toekomst gericht, niet alleen qua duurzaamheid, comfort en binnenklimaat, maar ook in aantal vertrekken. Want een extra slaap- of werkkamer verbreedt jouw horizon!


Bouwnummer 3 - 70 m2 GBO
Maisonnette 3 richt zich met twee woonlagen en drie kamers op de Valkstraat. Hoge raampartijen met gebogen bovenlichten kleuren de living met open leefkeuken die naar eigen inzicht en behoefte kan worden ingericht. Vanuit de hal en garderobe is visuele verbinding met de buitenruimte, dit raam belicht de trap naar de slaapverdieping onder het dak. Ook op deze etage wordt daglicht toegelaten van twee kanten. De comfortabel ingerichte bevindt zich aan de binnenplaats, de twee slaapkamers richten zich met vriendelijke, karakteristieke dakkapellen op de westkant. Deze maisonnette is deaal voor een klein gezin of thuiswerkers.

Indeling:
Begane grond: hoofdentree met brievenbussen en bellentableau. Hal met trappenhuis.
1e Etage: entree maisonnette, geheel voorzien van vloerverwarming. Lichte hal met meterkast en garderobe. Geheel betegelde toiletruimte met wandcloset en fontein. Trapopgang. Eveneens lichte woonkamer met open keuken (casco) en vier hoge raampartijen.
2e Etage: overloop met dakraam. Geheel betegelde badkamer met inloopdouche en wastafel. Technische en facilitaire berging met aansluitingen wasmachine en -droger plus CV-installatie. Hoofdslaapkamer, voorzien van dakkapel. Dito 2e slaapkamer.

Lees verder...

Kenmerken

Algemeen

Vraagprijs
€ 399.500
Status
Beschikbaar

Bouw

Type object
Appartement
Bouwvorm
Nieuwbouw
Type appartement
Maisonnette
Kenmerk appartement
Appartement
Kwaliteit woning
Luxe

Indeling

Aantal woonlagen
2
Gelegen op
2e woonlaag

Buitenruimte

Locatie
In centrum

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Documentatie per e-mail

Ik wens documentatie per e-mail te ontvangen en mijn contactgegevens te delen met de verkopend makelaar. Ik ga akkoord met de toepasselijke privacyverklaring.

Heb je een vraag?

Neem contact op met onze makelaar

Thijssen makelaardij

Zaanstreek

Langestraat 96

Abonneren op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom woningtype Appartementen in het project Langestraat 96

Hierbij abonneer ik mij op de nieuwsbrief voor dit project en ga ik akkoord met de toepasselijke privacyverklaring.