Appartementen, Bouwnummer 1

Koopprijs

€ 325.000

Omschrijving

Deze voormalige slagerij uit het begin van de vorige eeuw wordt getransformeerd naar twee grondgebonden appartementen en drie maisonnettes. Allemaal op de toekomst gericht, niet alleen qua duurzaamheid, comfort en binnenklimaat, maar ook in aantal vertrekken. Want een extra slaap- of werkkamer verbreedt jouw horizon!

Bouwnummer 2 - 50 m2 GBO
Appartement 2 ligt op de begane grond en heeft twee eigen ingangen, beide via de Langestraat. De officiële toegang is, vanaf de straat gezien, aan de rechterzijde van het pand. Hier leidt een gang langs de badkamer, berging en twee slaapkamers naar de woonkamer met open keuken. Deze lichte leefruimte ligt in het voormalige winkelgedeelte. Grote, hoge raampartijen met gebogen bovenlichten geven licht, lucht en sfeer aan de ruimte. Waar ooit de bel tingelde als een klant met verse waren naar buiten stapte, stroomt nu naar wens verse lucht naar binnen.

Indeling:
Entree appartement. Gang met meterkast. Geheel betegelde badkamer met inloopdouche, wastafel en wandcloset. Eerste slaapkamer. Tweede, tevens hoofd- want de grootste, slaapkamer. Inloopberging met aansluitingen wasmachine en -droger plus CV-installatie met verdeler vloerverwarming. Lichte woonkamer met open keuken (casco opgeleverd) en openslaande deur in schuine gevel. Hoge en brede raampartijen.

Lees verder...

Kenmerken

Algemeen

Vraagprijs
€ 325.000
Status
Beschikbaar

Bouw

Type object
Appartement
Bouwvorm
Nieuwbouw
Type appartement
Portiekflat
Kenmerk appartement
Appartement
Kwaliteit woning
Luxe

Indeling

Aantal woonlagen
1
Gelegen op
1e woonlaag

Buitenruimte

Locatie
In centrum

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Documentatie per e-mail

Ik wens documentatie per e-mail te ontvangen en mijn contactgegevens te delen met de verkopend makelaar. Ik ga akkoord met de toepasselijke privacyverklaring.

Heb je een vraag?

Neem contact op met onze makelaar

Thijssen makelaardij

Zaanstreek

Langestraat 96

Abonneren op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom woningtype Appartementen in het project Langestraat 96

Hierbij abonneer ik mij op de nieuwsbrief voor dit project en ga ik akkoord met de toepasselijke privacyverklaring.