Appartementen, Bouwnummer 2

Koopprijs

€ 329.500

Omschrijving

Deze voormalige slagerij uit het begin van de vorige eeuw wordt getransformeerd naar twee grondgebonden appartementen en drie maisonnettes. Allemaal op de toekomst gericht, niet alleen qua duurzaamheid, comfort en binnenklimaat, maar ook in aantal vertrekken. Want een extra slaap- of werkkamer verbreedt jouw horizon!

Bouwnummer 1 - 53 m2 GBO
Appartement 1 ligt op de begane grond, in het deel aan de Valkstraat. Daar is ook de entree. Hoge raampartijen met gebogen bovenlichten karakteriseren het woon- en slaapgedeelte. De aansluitende leefkeuken kijkt uit op de gezamenlijke binnenplaats. Ook de werkkamer is verbonden met deze buitenruimte en heeft zelfs een eigen toegang.

Indeling:
Hoofdentree met brievenbussen en bellentableau. Hal met trapopgang. Entree appartement. Woonkamer met hoge raampartijen en open verbinding met de leefkeuken (casco opgeleverd). Slaapkamer, eveneens met hoge raampartijen. Vanuit de keuken toegang tot hal. Geheel betegelde badkamer met inloopdouche, wastafel en wandcloset. Berging met aansluitingen wasmachine en -droger. Technische ruimte met CV-installatie en verdeler voor de vloerverwarming. Werkkamer met openslaande deur naar gezamenlijke binnenplaats.

Lees verder...

Kenmerken

Algemeen

Vraagprijs
€ 329.500
Status
Beschikbaar

Bouw

Type object
Appartement
Bouwvorm
Nieuwbouw
Type appartement
Portiekflat
Kenmerk appartement
Appartement
Kwaliteit woning
Normaal

Indeling

Aantal woonlagen
1
Gelegen op
1e woonlaag

Buitenruimte

Locatie
In centrum

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Documentatie per e-mail

Ik wens documentatie per e-mail te ontvangen en mijn contactgegevens te delen met de verkopend makelaar. Ik ga akkoord met de toepasselijke privacyverklaring.

Heb je een vraag?

Neem contact op met onze makelaar

Thijssen makelaardij

Zaanstreek

Langestraat 96

Abonneren op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom woningtype Appartementen in het project Langestraat 96

Hierbij abonneer ik mij op de nieuwsbrief voor dit project en ga ik akkoord met de toepasselijke privacyverklaring.